JA Bookshop - шаблон joomla Joomla

Információ: 06 33 520-982 vagy +36 70 953-7803 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rászegző és bevéső pánikzár rendszerek

 

Pánikzárak minden igényre - Már 3 féle pánikzár típust kínálunk

Pánikzárak vásárlásához kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot, hogy az igényeinek a lehető legmegfelelőbb terméket ajánlhassuk. Mindhárom termékünk gyártója a jól ismert DOM csoport tagja, megfelelőségi nyilatkozatot, tanúsítványokat, szerelési útmutatót mindegyik pánikzárhoz adunk.

 

Az új, strapabíró kedvenc a pánikzárak között: Telesco Exit Combi pánikzárak

 Az Exit Combi pánikzárat standard méretű ajtókhoz ajánljuk, mivel a nyomórúd maximális hossza 1000 mm. Az alap kivitel raktárról fekete-piros színben kapható, egyéb színben is lehetőség van rendelést leadni, ám ilyenkor a szállítási idő megnő. Kiváló ár/érték arány jellemzi! Erős, robosztus kialakítása miatt fémajtókhoz kimondottan ajánljuk, főleg ha a pánikzárat gyakran, napi szinten használják majd.

Nagy előnye, hogy pánikfunkciós bevéső zárral kombinálható  típus is található a termékpalettán, melyet olyan ajtókra ajánlunk felszerelni, amit nem csak menekülésre használnak, hanem bejárati ajtóként is funkcionál.

Tűzálló és rozsdamenetes verziót is választhat, szintén elérhető áron! Ajtógyártóknak, generálkivitelezőknek is ajánljuk kedvező ára és egyszerű szerelhetősége miatt. Balos vagy jobbos kialakításúak.

A pánikzár külső működtetése: kilincses külső működtető cilinderkivágással

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Kattintson a képekre a nagyobb mérethez

1 pontos nyomórudas pánikzár 2 pontos nyomórudas pánikzár bevéső záras nyomórudas pánikzár

termék részletes adatlapja termék részletes adatlapja termék részletes adatlapja

Könnyedén elegáns és tartós: IssuDom pánikzárak

Nagyon jól kombinálható különböző ajtó mérethez és igényhez. A nyomórúd hossza lehet 950 ,1150 vagy 1450 mm-es is! A leggyakoribb fehér és szürke színben gyorsabban raktárról is elérhetőek, míg az egyéb színvariációk gyártási ideje hosszabb is lehet. Az alap típusok is tűzállóak!
3 pontos zárással is rendelhető, valamint nyomólapos típus is kapható, mely még elegánsabb és kevésbé helyigényű, mint a nyomórudas verzió. A nyomólapos verzió is kapható 1, 2 ill. 3 pontos zárással is. Az issuDom bevéső zárral nem kombinálható, mindegyik az ajtólapra rászegezve telepíthető.
A 2 és 3 pontos pánikzárak nemcsak alsó-felső, hanem oldalsó zárással is kérhetőek.
A pánikzár külső működtetése: kilincses külső működtető cilinderkivágással, vagy forgatógombos külső működtető cilinderkivágással
ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Kattintson a képekre a nagyobb mérethez

1 pontos nyomórudas pánikzár 2 pontos nyomórudas pánikzár 1 pontos nyomólapos pánikzár
termék részletes adatlapja termék részletes adatlapja termék részletes adatlapja

 

 

A jól ismert klasszikus:  Metalux Afora pánikzárak

A Metalux Afora terméket már évek óta forgalmazzuk, vásárlóink kedvelik extra tartóssága és kellemes design-ja miatt. Alkatrészekkel is állunk vevőink rendelkezésére. 900 és 1200 mm hosszú nyomórúddal kérhetőek 3 féle színben. (fehér, szürke, fekete) 1, 2 és 3 pontos verziója is elérhető.
Az Afora bevéső zárral nem kombinálható, mindegyik az ajtólapra rászegezve telepíthető. A pánikzár külső működtetése: kilincses külső működtető cilinderkivágással, vagy forgatógombos külső működtető cilinderkivágással
ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Kattintson a képekre a nagyobb mérethez

1 pontos nyomórudas pánikzár 2 pontos nyomórudas pánikzár 3 pontos nyomórudas pánikzár
termék részletes adatlapja termék részletes adatlapja termék részletes adatlapja