JA Bookshop - шаблон joomla Joomla

Információ: 06 33 520-982 vagy +36 70 953-7803 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Afora 2200 Pánikzár

 

Az Afora Pánikzárak két pontos változata

  • Két ponton záródó kivitel
  • Szerelése nem igényel különösebb szakértelmet
  • Fehér, szürke és fekete színekben kapható

Az alap kivitelek maximum 2400 mm magas és 932 mm széles ajtószárnyakhoz készülnek, de ettől eltérő igények kiszolgálására is fel vagyunk készülve.

 

 

Felhasználása

Alumínium, acél, üveg, fa és PVC anyagú ajtóknál, egy vagy két szárnyú ajtókon, takarással vagy anélkül.

 

Alkalmazási terület

Az Afora Pánikzárak használata különösen javasolt sportlétesítményekben, óvodákban, iskolákban, közösségi épületekben, irodákban, üzlethelységekben, és minden olyan épületben, ahol biztosítani kell a gyors, biztonságos és egyszerű kijutást az adott épületből.

 

Műszaki kivitel

A dogging funkció (retesz rögzítése) lengőajtókhoz választható funkcióként kapható. A nyomórúd eloxált vagy lakkozott alumíniumból készül, hossza 900 vagy 1200 miliméter, de kérésre egyedi méret előállítása sem jelent akadályt. A takaróelem lakkozott cinkötvözet, az emelőkarok lakkozott acélból készülnek.

A mechanika szimmetrikus kialakítása átalakítás nélkül lehetővé teszi a zár jobbos, illetve balos ajtókra történő felszerelését.

Pánik esetén nagy nyomás nehezedik az ajtószárnyra. A zár nagy ajtónyomás esetén is kinyitható, a csapda nem szorul meg. Az ajtó könnyen nyitható marad! Ezt a különlegesen kialakított és lekerekített csapdának (zárnyelvnek) köszönheti.

 

 

 

Minősítés és Biztonság

A teljes Afora Pánikzár Rendszer tűzbiztos minősítéssel rendelkezik.

A teljes Afora Zárrendszer az EN1125 szabvány, 7. osztálya szerint került minősítésre, amely a legmagasabb minősítési osztály szerinti 200 000 nyitás/zárási ciklusnak felel meg.