JA Bookshop - шаблон joomla Joomla

Információ: 06 33 520-982 vagy +36 70 953-7803 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Menekülési Ajtók Pánikzárakkal

 

Normál Zárási funkciójú zár

Ezek a zárak alapállapotban kívülről és belülről is kilincsel nyithatók. Zárt állapotban a kilincsek működtetésével sem belülről sem kívülről nem lehet nyitni az ajtókat. Ezek a zárak nem tudnak pánikzár feladatot ellátni.

A. zárási funkciójú pánikzár

Mikor kívülről gomb található a pánikzáron ezzel a kijutást és bejutás bármikor végre tudjuk hajtani. Olyan belső helyeken használjuk, ahol a kétirányú forgalmat nem kell korlátozni, de a kijutást 1 másodpercen belül végre lehessen hajtani.

B. zárási funkciójú pánikzár

Mikor alapállapotban kívülről és belülről is nyitható a pánikzár. Azonban reteszelt állapotban, belülről nyitva van, azaz a kilincs lenyomásával ki lehet menni, vagy menekülni viszont kívülről csak kulccsal lehet bejönni.

Ezt a lehetőséget a kilincs cilinderes, vagy a gombos cilinderes változattal lehet megoldani, olyan helyeken, ahol szeretnénk, hogy a bejutást zárt állapotban csak kulccsal tudják végrehajtani. Ezt a kombinációt akkor ajánljuk, ha zárással meg szeretnénk akadályozni az illetéktelenek bejutását, de a kulccsal rendelkezők bármikor megtehessék ezt. Külső ajtókra ajánljuk, vagy belső ajtóknál értékek megőrzése végett.

C. zárási funkciójú pánikzár

Mikor az ajtó kívülről nem rendelkezik kilinccsel sem gombbal csak egy esztétikus burkolat kerül felszerelésre, így alap állapotban kívülről csak mechanikai rombolással, betöréssel juthatunk be az ajtón. Ezt a megoldást, külső ajtókra szerelik ahol csak a vészhelyzeti kijutás a cél.

Afora pánikzárak

Az Afora pánikzárak utólag is felszerelhetők. Nem igényelnek az ajtókon semmiféle, átalakítást, vésést, hiszen az ajtókra kívülről könnyen rácsavarozhatók. Ehhez részletes felszerelési leírást biztosítunk.

Eddig a pánikzárakat gyors és ismeretet nem igénylő könnyű nyitásával kapcsolatban közelítettük meg, viszont a biztonsági funkciójukon kívül sokan nem ismerik fel a minden napi használhatóságát.

Abban az esetben ha az áru nagy mennyiségben érkezik és raktározzák, a kiszállítás, terítés viszont kézzel történik, nagyban megkönnyítheti a csomaggal való kijutást ez a megoldás.

És ez csak egy a sok felhasználási területből amit kínál önnek az Afora Pánikzár rendszer.